FR EN

Conditiemeting

Om op een objectieve en structurele manier inzicht te krijgen in de staat en het onderhoudsniveau van gebouwen, technische installaties en infrastructuur wordt conditiemeting steeds vaker toegepast. Onze klanten bestaan oa uit bedrijven, retail managers, steden en gemeentes, onderwijs- en zorginstellingen, vastgoedbeheerders, eigenaars, huurders en exploitanten. Gebouwen, technische installaties en hun wettelijke verplichtingen worden steeds complexer waardoor het almaar moeilijker wordt om hun onderhoud exact te begroten.

Conditiemeting

Door een conditiemeting uit te voeren, worden heel wat vragen beantwoord en oplossingen gegeven voor oa de verwachte onderhoudskosten, de staat van het gebouw en zijn technische installaties, wat is nodig om de kwaliteit van een gebouw te behouden, wat zijn aanvaardbare kosten, welke garanties zijn er omtrent de bedrijfszekerheid van de installaties en hun onderdelen.

Naargelang de precieze aard van uw situatie kunnen verschillende types van conditiemetingen aangeboden worden. Een nulmeting voor een allereerste inspectie of na oplevering van het gebouw, een quickscan als u een gebouw wenst aan te kopen, te huren of een bedrijfsproces wenst te installeren in dit gebouw of als U wenst te weten of uw onderhoudsaannemers het onderhoudswerk correct en professioneel uitvoeren.

Conditiemeting

Een meer gedetailleerde conditiemeting kan nodig zijn indien u kennis wenst te nemen van de conditie van het volledige gebouw met zijn installaties en daaruit volgend een meerjaren onderhoudsplan wenst te zien. Steeds voeren we iedere conditiemeting uit via een vastgelegde meet-en registreermethode conform de norm NEN 2767. De registratie gebeurt door een gecertificeerde inspecteur en levert een eenduidige systematiek op die objectief, transparant en reproduceerbaar het onderhoud en de fysieke kwaliteit van bouw-en installatiedelen van gebouwen en infrastructuur meet.

Partner met:

Conditiemeting
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK